Penisforstørrelse / penisforlengelse

Hvilken penislengde er normal?

Penis-gjennomsnittsstørrelse - Gjennomsnittlig penisstørrelse

Hvilken penislengde er normal?

Gjennomsnitts-lengden av en penis er på 13,12 cm. Med det menes den verdensomspennende gjennomsnitts-størrelsen på en erigert penis. En britisk studie i 2014 kom til dette resultatet, da forskere regnet ut den penile gjennomsnitts-størrelsen på over 15.000 testpersoner.

Kanskje hjelper denne studien menn til å være litt mindre redde vedrørende størrelsen på sin egen penis. For engstelse over penisens utseende eller størrelse kjenner enhver mann til, iallefall fra puberteten. Her vil vi rydde opp i et par myter om temaet gjennomsnittlig penisstørrelse – og kan forhåpentligvis med det fjerne noe angst rundt dette temaet. Dersom du likevel ønsker deg en større penis, er du iallefall riktig hos oss: Det er mulig å forstørre penisen om for eksempel på den måten komme noen centimeter over gjennomsnittet – helt uten operasjon eller medikamenter.

Er min penis for liten?

En mann med liten penis er en dårlig elsker og dermed heller ikke en riktig mann – det er et bilde av mannen som har blitt propagert i media i mange år. Tar man også i betraktning, at kvinner og menn nå fortiden er svært mer åpne og utvungne med sine seksuelle preferenser enn før, er det forståelig at så mange menn er engstelige for størrelsen på penisen hhv. temaet penis-gjennomsnitts-størrelse. Det forekommer ganske ofte, at menn føler så mye trykk at det kan føre til et ekte psykisk problem.

Hva kan jeg gjøre, dersom min penis er mindre enn gjennomsnittet?

Først anbefaler vi deg bare at du ikke gjør din seksuelle selvtillit avhengig bare av penisstørrelsen. Skulle frustrasjonen føre til depressive faser og du ikke kan omgå normalt med din seksualitet og kjærlighet, anbefaler vi absolutt at du går i psykoterapi.

Der er likevel OK å ønske seg en større penis – likegyldig om du liker over eller under penis-gjennomsnitts-størrelsen. En større penis kan eventuelt hjelpe deg og din partner til et bedre sexliv. Du kommer også til å ha mer glede av din seksualitet bare av den grunn, fordi du får en forbedret kroppsfølelse og selvtillit. PHALLOSAN forte ble utviklet til akkurat dette formålet: Det gjør det mulig for menn å få en større penis på naturlig vis. Og det helt smertefritt, uten helserisikoer og uten dyre skjønnhetsoperasjoner. Men du må bære strekkrem-systemet regelmessig over et tidsrom på ca. 6 måneder. I en klinisk studie oppnådde en testperson til og med en toppverdi på 4,8 cm tilvekst med PHALLOSAN forte. Det burde være nok, for at de fleste menn kommer opp til en penisstørrelse over gjennomsnittet eller i det minste oppnår like stor størrelse som gjennomsnittet. Du finner mer informasjon om funksjons prinsippet og PHALLOSAN forte her.