Penisforstørrelse / penisforlengelse

PHALLOSAN forte og PHALLOSAN plus+

PHALLOSAN plus+ er det ideelle supplementet til PHALLOSAN forte.

Det nå enda bedre supplementet til din PHALLOSAN forte


PHALLOSAN plus+

Med samarbeid fungerer alt bedre! - slik introduserte vi for 5 år siden (2018) kundene for en ny, alternativ stangforlenger til deres PHALLOSAN forte. Med stangsystemet PHALLOSAN plus+ var det for kundene våre ikke bare mulig å foreta en vertikal trekkretning, dersom de ønsket dette, men det løste også en utfordring som mange av våre erfarne brukere klaget over når det gjaldt vårt pålitelige og komfortable beltesystem PHALLOSAN forte, nemlig muligheten dette konseptet ga til å oppnå enda sterkere trekkkrefter. Ut fra kliniske studier av vårt ortopediske beltesystem, vet vi at fremfor alt er kontinuitet i bruken den sikreste veien til varig suksess når det gjelder penisforstørrelse og retting av penis, og ikke nødvendigvis trekkstyrken. Men noen vil ganske enkelt ha mer - mer trekkraft og flere muligheter. Ganske enkelt den nye PHALLOSAN plus+.


PHALLOSAN plus+

Som allerede nevnt, fungerer det bedre med teamwork - men det betyr selvsagt ikke at man ikke kan forbedre det som allerede er bra. Med vårt nye PHALLOSAN plus+ introduserer vi igjen ekte innovasjoner, denne gang innenfor området Stangforlenger. For å forenkle de ofte vanskelige forlengelsene av enhetene, utviklet vi et revolusjonerende, integrert gjengesystem, noe som gjør at man i stor grad unngår nødvendige monteringer og endringer i apparatet. Ved å enkelt skru inn eller ut gjengene som er integrert i trekkroret, kan PHALLOSAN plus+ justeres raskt til riktig lengde, til og med mens du bruker den. De korte (formonterte) og transparente gjengehylsene er egnet for peniser med en lengde på mellom 8 og 17 cm. For å oppnå lengre peniser, blir apparatet demontert én gang og utstyrt med de medfølgende lange gjengehylsene. Disse egner seg ikke for lengre peniser fra 12 til 22 cm.
PHALLOSAN plus+vokser med dine suksesser, og det ganske enkelt og intuitivt.


Oversikt over fordelene med den nye PHALLOSAN plus+

  • anvendbar for alle PHALLOSAN klokkestørrelser
  • egnet for peniser med en lengde på fra 8 til 22 cm
  • enkel justering av trekkraften mens den brukes
  • stabil trekkraft også om den benyttes over et lengre tidsrom
  • valgfri høy komfort eller høy trekkraft
  • større og mer behagelig basisring
  • ingen metalldeler, allergifrie materialer
  • enkel montering og demontering

PHALLOSAN forte og PHALLOSAN plus+

PHALLOSAN plus+

"PHALLOSAN plus+, med vårt pålitelige Vakuum-Protector-system med opptil 4,8 kg trekkraft, gjør det mulig for deg å oppnå en varig tykkere og forlenget penis smertefritt, og til og med en forbedret ereksjonen.


Vi er et firma med over 20 års erfaring innen menns helse.

Et titalls patenter, kliniske studier, samarbeide med kjente urologer verden over og statlige institusjoner, som Fraunhofer Institut, har hjulpet oss med å utvikle produkter som smertefritt kan føre deg til et positivt resultat, helt uten operasjon. Vårt varemerke er samtidig alltid innovasjon. Etter de første reimstrekkesystemene, er vi nå glade for å presentere deg en fullstendig forbedret stangutvider som et tillegg til ditt PHALLOSAN forte-system.

PHALLOSAN plus+ er eksklusivt tilgjengelig kun for kjøpere av vårt PHALLOSAN forte. Du må derfor ha bestillingsnummeret ditt for PHALLOSAN forte klart ved bestilling, eller kontakt vår kundeservice hvis du ikke har det lenger.

PHALLOSAN plus+ er altså et perfekt supplement for alle som vil bruke sin PHALLOSAN forte enda mer effektivt og fleksibelt.
Bær PHALLOSAN slik det passer best for deg!

The new PHALLOSAN plus+

Slik kan jeg bestille PHALLOSAN plus+...