Penisforstørrelse / penisforlengelse

PHALLOSAN plus+ stangexpander-utvidelse

PHALLOSAN plus+

Stangutvidelsen til din PHALLOSAN forte


  PHALLOSAN plus+

Stangsystemer har vært på verdensmarkedet i over 30 år. Dessverre arbeider de fleste med en hempe, som legges rundt penishodet. Det kan forårsake smerter og kontusjon - ja til og med påvirke blodomløpet. Andre firmaer arbeider med vakuum teknikker som ikke er blitt testet lenge nok og som kan føre til skader på penishodet, fordi en dosering av vakuumet ikke er mulig. Mange firmaer bruker ofte billige materialer fra det fjerne østen, disse kan føre til hudirritasjoner og utløse allergier.

Swiss Sana er et firma med over 20 års erfaring rundt om menns helse.

Dusinvis av pasienter, kliniske studier, samarbeide med kjente urologer verden over og statlige institusjoner, som Fraunhofer Institut, har hjulpet oss med å utvikle produkter som smertefritt kan føre deg til et positivt resultat, helt uten operasjon.

PHALLOSAN forte og PHALLOSAN plus+

PHALLOSAN plus+

Det er ikke bare mennesker som arbeider bedre i team, men også apparater. Derfor har vi bestemt oss for å tilby våre kunder enda mer diversifikasjon. Vår PHALLOSAN forte som er ledende på verdensmarkedet understøttes nå av et PLUSS av enda mer innovasjon. Med dette har du som mann muligheten til å oppnå enda mer, til å lege eller å forbedre.

PHALLOSAN plus+ gjør det mulig for deg med sin opptil 4,8 kg sugekraft å gjøre din penis tykkere og forlenge den smertefritt og med varig virkning, øke potensen og dersom du har en medfødt eller fått skjev penis senere å gjøre denne rakere.

Vi er stolte av å kunne tilby deg manndom i dobbelpakke.

PHALLOSAN plus+ er altså et perfekt supplement for alle, som vil bruke sin PHALLOSAN forte enda mer effektivt og fleksibelt. Bruk din PHALLOSAN slik det passer best for deg!

PHALLOSAN plus+

Bestiller du PHALLOSAN forte - penisforstørrer og penisforlenger raskt og enkelt nå.