Penisforstørrelse / penisforlengelse

Vi har brukt vår viten om effektivitet og bærekomfort i PHALLOSAN forte.

PHALLOSAN forte penisstrekker - effektiv og behagelig

PHALLOSAN forte er penisforlengelse med erfaring


PHALLOSAN forte er det eneste patenterte ortopediske rem systemet i verden med revolusjonerende vakuum protector teknikk, som kan hjelpe deg til mer suverenitet og livskvalitet.

PHALLOSAN forte kan også forstørre penishodet, da draget gjennom vakuum teknikken begynner på tuppen av penishodet.

PHALLOSAN forte er penisforlengelse med erfaring

Vi har over 20 års erfaring i produksjon og bruk av systemer til penisforstørrelse, penisforlengelse og/eller rettelse av skjev penis. Årelang forskning og vurdering av tusenvis av svar fra våre kunder, fikk oss til å utvikle PHALLOSAN forte-systemet. PHALLOSAN forte oppfyller alle medisinske krav og er derfor CE-sertifisert. Det finnes «strekkere» og PHALLOSAN forte. Les mer om hvordan vårt vakuum protector system fungerer med soft power metoden.

Prinsippet: Celle nydannelse ved strekking

Penisvevet stimuleres gjennom kontinuerlig, skånsom strekking til å danne nye celler. PHALLOSAN forte sørger - nesten umerkelig - for vakuum drag, som begynner ved penishodet og langsomt virker på hele penisen. Takket være komforten er det ikke noe problem for bæreren å bruke systemet opptil 12 timer uten at det forstyrrer - og det er en vesentlig forutsetning for at det skal fungere! Og: PHALLOSAN forte sparer deg garantert for alle pinligheter - vårt system kan aldri falle ut av buksen som andre systemer kan gjøre.

I motsetning til andre stretching systemer tilbyr vårt system ikke bare smertefrihet. Vår strekker kan du også bære om natten, fordi systemet alltid ved penishodet kan tilpasse seg en mulig ereksjon. Blodsirkulasjonen påvirkes ikke på noe tidspunkt. Fare for skade finnes heller ikke i samme grad som hos andre systemer.

Skånsom og sikker suksess med PHALLOSAN forte

PHALLOSAN forte

Vårt produkt er CE-sertifisert og motsvarer EC Council Directive 93/42/EEC. I tillegg oppfyller den standardene EN980, EN ISO 14971 og EN ISO 10993-1. Det er produsert i henhold til de medisinske kravene fra europeiske helseråd. De nødvendige materialene er godt fordragelige og prøvet i henhold til biokompabilitet. Den spesielt for PHALLOSAN forte utviklede stretch-remmen til penisforstørrelse inneholder ikke formaldehyd. Sugekoppkondomene er fri for allergener og lateks. Baksiden på tekstil-stretch-remmen er laget av utvalgt medisinsk silikonskum.

PHALLONSAN forte er naturlig og problemfri i bruk

Det kan brukes opptil 12 timer per dag og er absolutt smertefritt, eller om natten, motsvarende positivt er det mulige resulatet. På grunn av undertrykket som oppstår i sugekoppen forhindres det at penishodet glir ut, undertrykket forstørrer også penishodet betraktelig. Sugekraften kan innstilles trinnløst på remmen.

Rengjøringen av bestanddelene er enkel. En utførlig bruksanvisning med bilder medfølger. Alle delene av remmen kan etterbestilles enkeltvis. Borrelåser gjør utskiftningen enkel og behagelig.

Den nyutviklede protektorkappen beskytter penishodet og forhuden mot opphovning og rødfarging ved for sterkt sug. Den gir et lett trykk på overflaten av vevet, sammenlignbart med en kompresjonsstrømpe, eller trykkdressen til en jet-pilot. Sugekraften kan nå høynes, noe som påskynder suksessen.


PHALLOSAN forte kan hjelpe deg med å forlenge din penis effektivt og raskt

PHALLOSAN forte er virksom ved penisforstørrelse og penisforlengelse: Det viser resultatet fra en studie ved en tysk, urologisk klinikk.

PHALLOSAN studie Clinical study PHALLOSAN - Author: Dr. Clemens Tilke
Alle resultatene er varige og kan forbedres dersom PHALLOSAN forte bæres over en lengre periode enn 6 måneder. Resultatene kan variere fra person til person og kan derfor ikke garanteres.