Penisforstørrelse / penisforlengelse

PHALLOSAN forte brukes ikke kun til penisforlengelse.

PHALLOSAN forte – bruksområder

PHALLOSAN forte brukes ikke kun til penisforlengelse

Vakuum-stretchrem-systemet PHALLOSAN forte tøyer penisen og sørger på den måten for en varig nydannelse av celler i svamplegemene. Det hjelper i første rekke alle menn, som ønsker seg en penisforstørrelse eller forlengelse. Faktisk brukes PHALLOSAN forte også som medisinsk terapi, f.eks. ved erektil dysfunksjon (potensforstyrrelse) eller penisdeviasjon (skjev penis). Du vil forbedre din mulighet til å få en ereksjon, øke din selvfølelse eller ganske enkelt se bedre ut naken? Her viser vi deg hvordan PHALLOSAN forte kan hjelpe deg med det.

Ortopedisk forlengelse ved strekking: et velkjent prinsipp

Fremgangen til PHALLOSAN fortes funksjonsprinsipp har ikke bare blitt bevist ved en klinisk studie, den beror også på en mangeårig metode brukt innen ortopedien, med hvilken man har oppnådd en forlengelse av beina. Etter at knokkelen har blitt delt operativt, foretas en systematisk, kontrollert tøying. Til det bruker ortopeden et gjengesystem, med hvilket man kan strekke beinet millimeter for millimeter. På den måten dannes nye knokkelceller, binde- og muskelvev. Nerver og blodkar skades ikke i løpet av terapien. Den resulterende lengdeveksten har hjulpet flere pasienter til å føle mer livskvalitet. PHALLOSAN forte vakuum stretch-systemet forfølger en lignende ansats. Ved å bære remmen daglig sørger du for stadig, skånsom strekking av all penisvev og det som befinner seg i dens svamplegemer. På den måten forårsaker PHALLOSAN forte mikroskopiske, ufarlige riss i svamplegemet – som kroppen i den etterfølgende helingsprosessen fyller med nye celler. Resultatet er en induserte vekstprosess kun oppnådd ved mekanisk stimulans. Etter å ha brukt PHALLOSAN forte remmen flere timer daglig i et halv år, registrerte testpersoner i en studie gode til utmerkede resultater: Den gjennomsnittlige lengdetilveksten på en erigert penis var på 2,9 cm, en testperson avsluttet studien med en tilvekst på 4,8 cm. Noen av testpersonene fortalte i tillegg om en hardere og lenger vedvarende ereksjon. En testperson oppnådde med PHALLOSAN forte en delvis korrektur av sin penisdeviasjon. Forøvrig er strekkingsprinsippet til forstørrelse av bestemte kroppsdeler enda eldre enn moderne medisin: Hos enkelte naturbefolkninger i Afrika og Sør-Amerika er det ikke uvanlig, å forlenge halsen, leppene eller penisen ved hjelp av vekter.

Naturlig penisforlengelse for et forbedret velbefinnende

Den som tror han har en for liten penis, er i medisinsk henseende fullkommen frisk. Men det betyr ikke nødvendigvis, at han ikke lider mye under psykisk trykk. Dette blir spesielt sterkt, dersom sexpartneren beklager seg over innskrenkninger. PHALLOSAN forte bidrar ved regelmessig bruk, ikke bare til en kosmetisk forandring i genital området, men kan også forbedre en manns allmenne velbefinnende og livsglede. Dersom han delvis subjektivt skylder dårlig selvtillit på en for liten penis eller om sexlivet ikke er tilfredsstillende for han eller partneren, kan en penisforstørrelse hjelpe. Men: Alt etter hvor graverende psykiske problemer og selviaktagelsen er, handler det under visse omstendigheter om en svært kompleks form av lidelse. Tvangsmessige bekymringer over en for liten penis kan for eksempel være et tegn på en dysmorfofobi (en sykelig forstyrret fornemmelse av sin egen kropp). I sånne tilfeller kan en penisforstørrelse med PHALLOSAN forte ikke erstatte en psykoterapeutisk behandling, men støtte den.

Behandling av erektil dysfunksjon (potensforstyrrelse) og penisdeviasjon med PHALLOSAN forte

En erektil dysfunksjon, i dagligtale ofte kallet potensforstyrrelse eller impotens, kan ha mangefasetterte grunner og kan også være forbundet med psykisk trykk. Ofte klager menn over ereksjonsproblemer etter en prostata operasjon. Til behandling av fysiske symptomer er bruken av PHALLOSAN forte i meget lovende. Allerede etter få dagers bruk, stimuleres blodtilstrømningen i penisens svamplegeme så mye, at du kan forvente deg en forbedring av ereksjonsevnen.

Leger bruker ofte PHALLOSAN forte regelmessig med suksess ved behandling av en medfødt skjev penis (penisdeviasjon) eller ved en penis som har blitt skjev av andre årsaker. Gode behandlings sjanser og med bilder som viser synlige resultater skrives det også om i fagpressen. Mer om sykdomsbildet og om behandlingsmuligheter med PHALLOSAN forte kan du lese her.

Fungerer PHALLOSAN forte slik?

Hvordan kan jeg bestille PHALLOSAN forte?