Penisforstørrelse / penisforlengelse

Penisforlengelse uten risiko og operasjon.

Penisforlengelse

Varig og effektiv for mer livsglede


Er du også utilfreds med din penis? Føler du deg usikker når du står foran speilet eller ønsker du deg ganske enkelt bare et par centimeter mer livsglede? Mange menn deler dine sorger og lengter etter en lengre penis og mer selvtillit. Men ofte er angsten for operative inngrep, og risikoen er vanskelig å vurdere. Naturlige alternativer er mekaniske metoder til penisforlengelse med vakuumsystemer og strekkere. De gjennomføres uten operative inngrep og forlenger penisen din effektiv og med varig virkning. Men ofte fornemmes de som ubehagelige eller til og med smertefulle. PHALLOSAN forte er et patenter remsystem til forlengelse av penisen, som forbinder den suksessrike mekaniske metoden med optimal komfort. Forlengelse av penisen smertefritt og uten risiko: med PHALLOSAN forte trenger det ikke å forbli en ønskedrøm. Fordi ved kontinuerlig strekking av lemmet oppnår du en varig penisforlengelse som gir deg mer livsglede og seksuell attraktivitet.

Naturlig penisforlengelse med strekking og trekking

PHALLOSAN forte er et smart strekkesystem til forlengelse av penis som er utviklet gjennom mange år med forskning. Det baserer på prinsippet om strekking og tøyning av hudvev på lignende måte som i bodybuilding. Ved kontinuerlig strekking av lemmet danner det seg bittesmå mikrofiberriss, og i disse lagrer kroppen nye celler. Penisen blir lengre og også omfanget blir større. Det er mulig å strekke penisen ca. 2,8 til 4,8 cm per år, avhengig av hvor lenge systemet brukes per dag. I tillegg gjennomstrømmes penisvevet sterkere med blod, noe som kan føre til forbedret potens og stivere ereksjon. Noen forteller også at sexlysten øker. Mer selvtillit, utstråling og sikkerhet er ofte resultatet.

Forleng penisen diskret og ubemerket

Men PHALLOSAN forte er ikke bare virkningsfull. Det er også diskret og tilbyr god bærekomfort. Det er viktig fordi resultatet av den naturlige penisforlengelsen med PHALLOSAN forte strekksystemet avhenger av hvor lenge det bæres hver dag. Jo lengre du strekker penis, desto bedre blir resultatet. Derfor er ikke bare den synlige suksessen av penisforlengelsen viktig for PHALLOSAN. Også bærekomforten var viktig for de som utviklet det. Derfor er PHALLOSAN forte-systemet med sine ulikt store penis-sugekopper ideelt tilpasset størrelsen til din penis. Remmen kan stilles inn individuelt med skyve mekanismen på spennen og hele systemet er på grunn av sin enkelhet og minimalistiske design praktisk talt usynlig under klærne. Du tar på PHALLOSAN forte på få minutter og kan avgjøre individuelt om du vil legge penisen med pumpen på høyre eller venstre side. Fordi at pumpen er fast forbundet med rem-systemet, har du den alltid med deg og kan for en kort tid ta av eller på PHALLOSAN forte. Du kan leve livet ditt som normalt og om natten kan du forlenge penisen effektivt.

Sikkert og skånsomt til en lengre penis

PHALLOSAN forte er en skånsom og absolutt sikker metode for å forlenge penisen. Den medfølgende protektorkappen av ultramyk silikon beskytter penishodet mot for sterkt undertrykk. I tillegg har du med lyssignalene på apparatet, perfekt kontroll over sugekraften som virker på penisen din. Den gir informasjon om hvilken sugekraft som er optimal for penisforlengelsen og gjør systemet sikrere. Blodsirkulasjonen i penisen din blir heller ikke påvirket av remmen. Om du sitter å kontoret, gjør andre hverdagslige ting eller sover: PHALLOSAN forte føyer seg behagelig inn i resten av ditt liv. Uten operative inngrep oppnår du gjennom naturlig penisforlengelse varige resultater og gleder deg over en mer positiv kroppsfølelse og mer selvtillit takket være et lengre lem. Et blikk i speilet er ikke lenger ubehagelig ei heller gjør det deg usikker. Det kan gi deg kraft og ny energi i hverdagen.

Fungerer PHALLOSAN forte slik?

Hvordan kan jeg bestille PHALLOSAN forte?