Penisforstørrelse / penisforlengelse

Penisforstørrelse på naturlig vis.

Penisforstørrelse

Kliniske tester har bekreftet at det fungerer


PHALLOSAN forte et patentert strekksystem for naturlig forstørrelse av penisen uten operative inngrep. Inspirert av naturfolk og viten fra moderne medisinske metoder på området vev ekspansjon forstørrer det din penis virkningsfullt gjennom stadig strekking av lemmet. I løpet av seks måneder er det mulig og forstørre penisen med opptil 4,9 centimeter. Det fremgår av vurderingen av en klinisk studie gjennomført under ledelse av professor Dr. med. Sohn, Overlege ved en tysk, urologisk klinikk. Den gjennomsnittlige veksten blant alle testpersonene var på imponerende 3,6 cm og omfanget av penisen vokste også. Testpersonene i studien fortalte også at de sammen med forlengelsen av penisen fikk bedre og hardere ereksjoner. En fjerdedel fortalte i tillegg at ereksjonen holdt seg lenger. Med PHALLOSAN forte er alt det mulig uten operasjon: smertefritt, behagelig og diskret.

Behagelig og skånsom forstørrelse av penisen

PHALLOSAN forte vakuum protector-systemet til penisforstørrelse er enkelt å bruke og svært behagelig på. Den nyutviklede protektorkappen av svært myk silikon beskytter penishodet mot opphovning og rødfarging ved for sterk sugekraft. Da den i tillegg legger et lett trykk på vevet til penishodet, kan sugekraften økes senere og fremgangen av penisforstørrelsen kan gå fortere. Med påsatt protektorkappe fører du penisen inn i sugekoppen. Mansjettkondomen er allerede festet og rulles opp og forhindrer, at luft trenger inn i sugekoppen. Så bruker du sugepumpen og drar penishodet lenger inn i sugekoppen. Mansjettenkondomen tilpasser seg penisen. En treveis-ventil i pumpen gir et best mulig undertrykk. Denne kan i tillegg reguleres etter smak og behag. Deretter legger du remmen rundt hoftene. Penisen strekkes ved hjelp av en skumstoff ring og en suge-gaffel. Et smart lyssignalanlegg viser den beste sugekraftinnstillingen for forlengelsen av penis. Hele prosessen med å feste PHALLOSAN forte-systemet tar bare noen korte øyeblikk. Derfor kan du ta det enkelt av og på når du skal på toalettet.

Diskresjon: Er det viktigste for oss

Fra den daglige bruken til betalingen av penisforstørrelsen med PHALLOSAN forte foregår absolutt diskret. Selv under trange jeans og spesielle arbeidsklær er det patenterte remsystemet usynlig. Umerkelig og usynlig forstørrer du din penisen når du er på jobb, i fritiden eller om natten. Fordi blodsirkulasjonen ikke blir påvirket, selv ikke ved en ereksjon, kan du bruke PHALLOSAN forte svært fleksibelt - også når du sover. Og det er garantert smertefritt. I tillegg leveres ditt vakuum pretektor-system til forstørrelse av penisen anonymt i nøytral forpakning. Det gir ingen henvisning til produktet. Du må eller ikke angi noen spesifikasjoner når du betaler. Kontoen er kun opprettet for betaling av PHALLOSAN forte.

Med mer selvtillit til et tilfredsstillende sexliv

Mange menn er blitt hjulpet til en penisforstørrelse av PHALLOSAN forte-systemet. Derigjennom kan også usikkerhet, som før i tiden styrte selvtilliten og selvfølelsen forsvinne. En positiv kroppsfølelse, mer suverentitet og utstråling er resultatet. Likeså kan du gi sexlivet ditt et løft med en penisforstørrelse. Om du før var engstelig, kan ny selvtillit beseire gamle usikkerheter. Utnytt muligheten og les utførlige erfarings rapporter fra våre kunder og gjør deg et autentisk bilde av PHALLOSAN forte. Det beste: Du får to års garanti på alle deler unntatt mansjettkondomen og protektorkappen. Og i tillegg kan du enkelt bestille reservedeler og tilbehør online i vår nettbutikk. Alle deler som kommer i berøring med huden er testet på skadelige stoffer etter ØkoTex Standard 100. Utover det ble materialene utvalgt for å kunne minimere allergirisikoen. Test det enestående og patenterte vakuum protektor-systemet PHALLOSAN forte til forstørrelse av penisen og bestill behagelig og diskret online på www.phallosan.no.

Fungerer PHALLOSAN forte slik?

Hvordan kan jeg bestille PHALLOSAN forte?