Penisforstørrelse / penisforlengelse

Uslåelig funksjonsmåte: Klinisk testet, pålitelig forlengelse av penisen.

Funksjon

Ortopedisk penisforlengelse - slik fungerer PHALLOSAN forte

Noen ganger sier vi at du kan «trene» penisen din med PHALLOSAN forte stretch-systemet. Denne trenings analogien er ikke så uriktig, fordi funksjons prinsippet til PHALLOSAN forte faktisk minner om klassisk muskeltilvekst. Når man trener, f.eks. når man løfter vekter, oppstår små riss i muskelfibrene som kan stimulere til at de vokser. Når rissene leges tettes rissene med nytt cellemateriale og muskelen forstørres. Penisen har i og for seg selv ikke noe muskelvev, men kan likevel forstørres gjennom en lignende vekststimulering. Den skånsomme strekkingen av hele det penile vevet (inkl. delene som sveller opp) med PHALLOSAN forte induserer varig cellevekst. På grunn av det konstante suget oppstår ørsmå riss, som i legeprosessen fylles med nytt cellemateriale. So innleder PHALLOSAN forte en helt naturlig forlengelse av penisen. Hermed blir penisen både lengre og tykkere..

PHALLOSAN forte virker skånsomt og effektivt

Man kan faktisk kalle det penistrening – men du trenger ikke være redd for treningsverk lignende symptomer. I løpet av årelang forskning har vi forbedret PHALLOSAN forte strekkrem-systemet mer og mer, slik at optimal funksjon og bruk ikke er forbundet med smerter. Hvor sterk strekningen skal være stiller du inn individuelt. De første dagene kommer du til å kjenne en lett kribling. Deretter bør kroppen ha vant seg til strekkremmen og sug belastningen, slik at du praktisk talt ikke lenger merker PHALLOSAN forte. Vi anbefaler: Begynn med minimal vektbelastning. Dersom du føler deg vel, kan du langsomt øke vektbelastningen – lignende som ved krafttrening.

Og slik fungerer det: Penishodet og forhuden føres inn i en beskyttelseskappe av ultra myk silikon og en spesiell kondom. Deretter spennes penisen i et apparat med strekkrem, som kontinuerlig og skånsom utøver et sug. For å oppnå best mulig resultat, bør PHALLOSAN forte bæres regelmessig i flere timer om dagen og det over en periode på flere måneder. Svært gode resultater har testpersoner oppnådd, som i en studie brukte PHALLOSAN forte åtte timer per dag i et halvt år.

Fordelene ved PHALLOSAN forte

 • Uslåelig funksjonsmåte: Klinisk testet, pålitelig forlengelse av penisen
 • PHALLOSAN forte virker skånsomt og effektivt
 • Dersom man følger bruksanvisningen finnes det ingen bivirkninger
 • PHALLOSAN forte er usynlig – selv under trange jeans ser man nesten ikke remmen
 • Kan bæres både til høyre og venstre
 • Kan bæres smertefritt over lang tid, takket være protektorkappen av ultrasoft silikon
 • Man kan også bruke det om natten uten problemer
 • Ingen smertebelastning: Alt etter få dager merker man knapt PHALLOSAN forte lenger
 • Behagelig å bruke for alle penisstørrelser
 • Integrert sugepumpe og sugekraftmåler
 • Allergenfrie materialer
 • Livslang, gratis rådgivning
 • Diskresjon ved bestilling og betaling
 • Ingen logisk slutning mulig til ditt kjøp: Du får PHALLOSAN forte levert i nøytral forpakning

Testet prinsipp – kjent fra medisinteknikken, og inspirert av naturbefolkninger

Nytt er dette prinsippet på ingen måte – det har bare aldri ført blitt brukt til ortopedisk forlengelse av penisen. Faktisk har ortopeder og andre leger i en årrekke brukt diverse strekke-metoder i kosmetisk eller terapeutisk hensikt. Forstørrelse av kroppsdeler gjennom strekke- eller tøyemetoder har lang tradisjon blant mange naturbefolkninger.

Blant Mursi-kvinnene i Etiopia for eksempel er anses de kvinnene som kan tøye leppene med leppetallerken som svært attråverdig. Slike tradisjoner er også kjent blant mange naturbefolkninger i Afrika, Søramerika og Alaska. Med samme prinsipp strekkes også halsen eller øreflippene. PHALLONSAN fortes funksjon er delvis inspirert av disse, men ved riktig bruk oppstår ingen som helst helseskader. I tillegg tilfører det mekaniske suge-funksjonsprinsippet ingen smerter i hverdagen.

Innen moderne medisin kommer prinsippet til anvending for eksempel i ortopedisk øyemed, kirurgisk behandling etter ulykker eller skjønnhetskirurgi ved beinforlengelser (se f.eks. www.beinverlaengerung.de). Ved hudtransplantasjoner tøyes det transplanterte vevet kunstig for å gjøre flaten større. Før en brystforstørrelse skaper såkalte expander rom til å sette inn et implantat.

Bruken av PHALLOSAN forte i medisinsk øyemed

Takket være den enkle, men virksomme funksjonen til PHALLOSAN forte må du ikke oppsøke plastisk kirurgi, hvis du overveier en penisforstørrelse.

Funksjonen som induserer naturlige vekstprosesser gjør PHALLOSAN forte-systemet i noen tilfeller også til et medisinsk apparat som (ledsagende) terapi ved ulike lidelser. For eksempel skrev magasinet «Sexual Medicine» som er det viktigste urologiske magasinet om PHALLOSAN forte – på ene siden vedrørende temaet penisforstørrelse, samt om fremgangsrik terapi med PHALLOSAN-systemet ved skjev penis. Dessuten kan PHALLOSAN forte brukes som ledsagende terapi ved erektil dysfunksjon, for eksempel etter en prostata-operasjon eller ved tverrsnittlammelser. Såvidt din behandlende lege vil ha original dokumentasjon, kan vi gjerne sende det til han.