Penisforstørrelse / penisforlengelse

Måle korrekt for å kunne sammenligne korrekt.

Måle penislengden

Måle penislengden riktig

For å kunne måle penislengde riktig, bør du følge et par enkle punkter.

På internett diskuteres flere metoder, hvordan man skal måle penisen riktig. Men for å oppnå sammenlignbare verdier, trenger man en enhetlig målemetode. Hovedsaklig skiller på målingen av penislengden i begge stadiene erigert og ikke-erigert.

Måle lengden av en erigert penis

For å oppnå en korrekt måling må penisen være fullstendig erigert. For å ha sammenlignbare verdier – f.eks. på grunn av ulike penisformer eller ulike bøyninger – gjelder konvensjonen å måle den korteste forbindelsen fra magen (penisroten) til tuppen av penishodet. Målinger må derfor foretas med et rakt objekt, som regel en tommestokk. Målingen med et fleksibelt målebånd skulle være for unøyaktig og skulle ikke ta en penil deviasjon i betraktning ved målingen.

Måle lengden av en ikke-erigert penis

Målingen av en ikke-erigert penis er på grunn av ulike lengder mer komplisert. Vil man bare måle lengden for å fastsette fremgangen med en

penisforstørrelses metode, rekker det oftest å måle på identiske tider på dagen, f.eks. en halv time etter at man har stått opp.

Vil man verdier som er sammenlignbare med andre personer, så må man måle flere ganger for å oppnå en gjennomsnittsverdi. Penislengde skal herved måles i ulike situasjoner – f.eks.

  • direkte etter man har stått opp
  • etter første måltid
  • etter man har dusjet
  • etter trening
  • om kvelden før man går og legger seg
  • ...

Utifra disse målingen – og helst av verdiene målt over flere dager – kan man til slutt finne en gjennomsnittsverdi (sammenlagte verdier, delet med antall verdier). Dette tallet gir et godt grunnlag og også sammenlignbare verdier for penislengden i slapp tilstand.